Radio, televiziune, presa scrisa, cinematografie...nimic din ce e mediatic nu ii este strain sefului statului venezuelean. Mai nou, Chavez a pus gand rau Hollywoodului, infiintand o institutie - a€žVilla del Cine" - ce are ca scop a
Radio, televiziune, presa scrisa, cinematografie...nimic din ce e mediatic nu ii este strain sefului statului venezuelean. Mai nou, Chavez a pus gand rau Hollywoodului, infiintand o institutie - a€žVilla del Cine" - ce are ca scop a€žcombaterea dictaturii cinematografice a Statelor Unite". CNC-ul lor s-a pus pe treaba si a alocat 30 de milioane $ pentru o pelicula dedicata revolutionarului haitian Toussaint Louverture. Conducator al revoltei din 1783, Pierre-Dominique Toussaint Louverture (1743-1803) i-a izgonit pe colonizatorii spanioli si s-a proclamat guvernator, fiind considerat ca fiind unul dintre parintii natiunii haitiene si precursor al luptei impotriva sclaviei.  PENTRU a€žCAUZA". Regia o va semna nu un creator de film scolit la Caracas, asa cum ar fi fost poate de asteptat, ci un artist a€žmade in USA"! Si nu orice artist, ci insusi partenerul lui Mel Gibson in celebra serie a€žLethal Weapon", nimeni altul decat Danny Glover. Sexagenarul actor/regizor/producator a mai ocupat fotoliul regizoral cu 5 ani in urma, cand a realizat a€žDoar un vis", film care nu a rupt nicidecum gura targului. Dar nici nu s-a facut de ras Danny Lebern Glover, motiv pentru care Hugo Chavez l-a angajat, mai ales ca simpaticul concetatean al lui Bush Jr. s-a declarat in repetate randuri ca fiind un sustinator al presedintelui Venezuelei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.