"In acest moment nu pot spune nimic despre interesul vreunei echipe, pentru ca nu stiu nimic. Nu a luat nimeni legatura cu mine si nu ma intereseaza nici o oferta. Ma bucur daca exista interes fata de mine, dar ma simt foarte bine la Steaua si nu am
"In acest moment nu pot spune nimic despre interesul vreunei echipe, pentru ca nu stiu nimic. Nu a luat nimeni legatura cu mine si nu ma intereseaza nici o oferta. Ma bucur daca exista interes fata de mine, dar ma simt foarte bine la Steaua si nu am nici un motiv sa plec de aici. Ma vrea Fiorentina? Nu se pune problema sa joc alaturi de Mutu. Nu vreau sa plec de la Steaua", a spus jucatorul francez. Thereau a mentionat ca nu este la curent cu ultimele zvonuri privind un eventual transfer al sau sau cu declaratiile lui Gigi Becali, care a spus ca ar fi dispus sa renunte la serviciile francezului daca i se ofera suma de 1,5 milioane de euro. Atacantul stelist, care a suferit in meciul cu CFR Cluj o fisura la metatarsianul cinci, spera sa fie apt de joc la inceputul perioadei de pregatire pentru noul sezon. Thereau, in varsta de 24 de ani, este dorit de campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles, si de FC Bruges. De asemenea, site-ul "Fiorentina.it" a anuntat miercuri ca atacantul francez al echipei Steaua Bucuresti, Cyril Thereau, a fost oferit lui AC Fiorentina, la care este legitimat si Adrian Mutu, de societatea de intermediere Gg-XX. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.