Corneliu Vadim Tudor a tinut un discurs in care l-a infierat pe Traian Basescu si a laudat modelul de presedinte promovat de Nicolae Vacaroiu. "Ganditi-va de trei ori daca mai doriti doi ani de scandal", a strigat Mircea Geoana in fata oamenilor stra
Corneliu Vadim Tudor a tinut un discurs in care l-a infierat pe Traian Basescu si a laudat modelul de presedinte promovat de Nicolae Vacaroiu. "Ganditi-va de trei ori daca mai doriti doi ani de scandal", a strigat Mircea Geoana in fata oamenilor stransi la miting. Daca la ora incepererii evenimentului, in fata Academiei erau stranse 10000 de persoane potrivit estimarilor jandarmilor, peste doua ore Geoana a vorbit de prezenta a 50.000 de persoane venite din mai multe judete ale tarii. Protestatarii au afisat pancarte cu insemnele partidelor, dar si cu sloganuri anti-Basescu: "Basescu - Congo e tara ta", "DA - respect pentru Constitutie", "DA - respect pentru Parlament", "Ole, ole, ole, flota unde e?". Mitingul a dat peste cap circulatia din zona, mijloacele de transport in comun formand cozi uriase la intersectii, iar statiile fiind pline de sute de calatori. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.