Antrenorul roman este licitat de marile cluburi din Istanbul - Galatasaray, Fenerbahce si Besiktas.

Mircea Lucescu a coborit ieri intr-o mina din Donetk pentru a-si demonstra loialitatea fata de Sahtior, club cu care mai are doi ani de contract. Intre timp, presa din Turcia scrie ca tehnicianul roman este protagonistul unei licitatii ilare intre marile cluburi din Istanbul. Potrivit "Fanatik", dupa oferta de la Besiktas a intervenit si Galatasaray. "Mi-am dorit mereu sa revin la Galatasaray. Mi s-a facut o nedreptate, dar eu iubesc acest club. Poate ca ma voi retrage din activitate dupa ce o voi face pe Cim Bom campioana", ar fi raspuns Lucescu oficialilor Galatei.

"Sabah" scrie ca Mircea Lucescu a fost sunat, miercuri, la ora prinzului, de Neset Yalcin, un oficial de la Fenerbahce. "Intreaga conducere vrea ca dumneavoastra sa fiti antrenorul echipei Fenerbahce. Sinteti persoana ideala pentru a indeplini obiectivele in cupele europene. Daca ati primi o oferta oficiala, v-ati gindi sa lucrati cu noi?", l-a intrebat Yalcin pe Lucescu, iar acesta ar fi raspuns: "As fi mindru. Insa ati spus conducerea. Pentru mine conteaza atitudinea presedintelui Aziz Yildirim. El cum ma vede?". "Presedintele va apreciaza ca antrenor, dar nu a uitat ce ati spus in urma cu patru ani despre presedintele de la Fenerbahce. Mai este suparat, dar mai sint si persoane care ii spun lucruri urite despre dumneavoastra. Insa vom incerca sa il convingem", a raspuns Yalcin, potrivit "Sabah".

Cotidianul citat precizeaza ca Mircea Lucescu i-a spus oficialului clubului Fenerbahce ca pretul sau si al staffului sau este de 3,5 milioane de euro, suma cu care il plateste si Sahtior Donetk in prezent. Neset Yalcin i-a spus antrenorului roman ca banii nu au nici o importanta. La scurt timp dupa apelul lui Yalcin, Lucescu a fost sunat de un oficial de la Besiktas, care i-a spus ca stie de telefonul de la Fenerbahce. "Conducerea clubului Fenerbahce te poate vrea si poate spune asta. Dar Aziz Yildirim ii poarta pica presedintelui nostru, Yildirim Demiroren. Din cauza acestui fapt incearca sa te incurce, pentru ca stie ca te vom lua noi. Scopul lor nu este ca tu sa obtii succese, ci sa il faca pe presedintele nostru sa nu aiba succese", i-a spus reprezentantul gruparii Besiktas lui Lucescu, replica romanului fiind ca pretul sau este de 3,5 milioane de euro.