UTA si Poli se intalnesc astazi la Arad intr-un etern derby al vestului, care s-a lasat cu bataie intre fani in turul campionatului. Pentru a preintampina repetarea unor astfel incidente, Jandarmeria aradeana a trecut la masuri radicale, unice in ist
UTA si Poli se intalnesc astazi la Arad intr-un etern derby al vestului, care s-a lasat cu bataie intre fani in turul campionatului. Pentru a preintampina repetarea unor astfel incidente, Jandarmeria aradeana a trecut la masuri radicale, unice in istoria fotbalului: toti cei 400 de suporteri ai lui Poli vor fi dusi de la gara la stadion si inapoi cu dubele! Altfel, interesul in jurul confruntarii este enorm, in ciuda faptului ca nu sunt implicatii in clasament, intrucat UTA a scapat de retrogradare, iar Timisoara nu mai poate urca in clasament. Cele 5500 de bilete s-au epuizat rapid, desi s-au vandut doar cate doua si cu buletinul. In plus, abonamentele vor fi perforate la intrarea in stadion pentru a nu fi "pasate" inapoi afara. Cat despre meci, toata lumea vrea sa castige, chiar daca antrenorul lui Poli, Velcea, a facut apel la pace intre cele doua cluburi. Guyeye Mansour, atacantul lui Poli, a fost oprit de la antrenamente miercuri, dar ieri s-a pregatit normal. "Nu stiu daca o sa joc sau nu, poate o sa intru. Toata lumea stie ce rivalitate e intre Poli si UTA, de aceea trebuie sa castigam, pentru fanii nostri. Eu am jucat si in tur si am vazut ce inseamna un astfel de meci pentru suporteri. Daca intru in teren, trebuie sa dau totul pentru ca Poli sa castige", a comentat atacantul senegalez, care a marcat un gol de senzatie in confruntarea din tur, castigata cu 2-0 de Poli. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.