Echipa feminina de baschet Municipal Targoviste a castigat, marti seara, titlul de campioana nationala, dupa ce a invins, in deplasare, gruparea BC ICIM Arad, cu scorul de 81-66, in cadrul celui de-al treilea meci al finalei Diviziei A. Cum si in pri
Echipa feminina de baschet Municipal Targoviste a castigat, marti seara, titlul de campioana nationala, dupa ce a invins, in deplasare, gruparea BC ICIM Arad, cu scorul de 81-66, in cadrul celui de-al treilea meci al finalei Diviziei A. Cum si in primele doua intalniri elevele antrenorului Catalin Tanase s-au impus in fata rivalelor din Arad, marti seara, conducerea FRB a acordat diplomele si tricourile de campion, Municipal Targoviste castigand laurii nationali cu scorul general de 3-0.
Dupa doua victorii lejere obtinute pe teren propriu, cu 71-45 si 68-51, Municipal Targoviste a demonstrat, marti seara, ca are cel mai valoros lot din baschetul feminin autohton, intrand in posesia titlului national chiar in fief-ul campioanei en-titre. Cu pivotul Larisa Toma (27 p) si extrema Andra Mandache (23 p) in forma de zile mari, oaspetele au reusit, astfel, sa razbune finala pierduta din sezonul precedent si au castigat lejer si cea de-a treia intalnire, spre deziluzia celor 1000 de spectatori prezenti in tribunele Salii Sporturilor din Arad. De altfel, gazdele si-au dat seama dupa primele doua reprize ca doar cu o floare nu pot face primavara, Moore fiind singura care a excelat si a tinut in priza gruparea campioana. Si daca la pauza mare scorul indica un echilibru evident pe tabela, gazdele conducand cu 39-38, in schimb, la revenirea pe teren, Municipal Targoviste a zburdat spre titlu, in vreme ce Aradul a fost mult prea atenta la arbitrajul cuplului Roceanu/Bucerzan. Din pacate, ostilitatea fanilor fata de oficialii FRB si mai ales fata de presedintele Carmen Tocala a depasit in dese randuri limita fair-play-ului, dovedind, astfel, ca nu accepta usor infrangerea. De altfel, ofensata si jignita chiar si de unii oficiali ai gazdelor, presedintele FRB a declarat ca va supune atentiei Colegiului de Antrenori si Biroului Federal modul in care aradenii au inteles sa participe la spectacolul sportiv din finala Diviziei A.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.