Ca unul care am cunoscut situatia din Coreea de Nord, unde in 1992 am condus o delegatie de geriatri, la un congres medical, sunt surprins de evenimentele ce se petrec acolo si care sunt in contradictie cu orgoliile, izolationismul si intoleranta reg
Ca unul care am cunoscut situatia din Coreea de Nord, unde in 1992 am condus o delegatie de geriatri, la un congres medical, sunt surprins de evenimentele ce se petrec acolo si care sunt in contradictie cu orgoliile, izolationismul si intoleranta regimului de la Phenian. Inclinarea fata de exigentele SUA privind nonproliferarea armelor atomice si, mai ales, surprinzatoarea deschidere fata de Coreea de Sud ("marele dusman") pricinuite, e drept, de esecul economic dramatic al sistemului, par a fi semnele unui inceput de mutatie. Poate vor avea si coreenii un Gorbaciov al lor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.