Finantatorul stelist a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, referindu-se la faptul ca locul doi l-a costat doua milioane de euro, ca nu a facut nimic ilegal. "Un lucru e clar: n-am cumparat nici un meci si n-am platit nici un arbitru! Am
Finantatorul stelist a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, referindu-se la faptul ca locul doi l-a costat doua milioane de euro, ca nu a facut nimic ilegal. "Un lucru e clar: n-am cumparat nici un meci si n-am platit nici un arbitru! Am cheltuit doua milioane sa ajung pe doi, dar n-am facut nimic imoral. Asta inseamna ca n-am dat la nici un jucator. S-a vorbit de jucatorii de la CFR. Cum sa-si vanda echipa cand puteau juca in Liga Campionilor? Acolo a fost buba, ca daca jucau cu toata echipa lor, castigau cu FC Arges! Imi cam inchipui eu cine i-a dat telefon lui Muresan, sa creeze animozitati. Eu nu fac din astea, de ce sa bag zanzanie? Probabil cel care a sunat a vrut sa lase sa se inteleaga ca Stoica a sunat. N-a plecat de la mine nici un plic, nici un euro", a spus Gigi Becali.
Boss-ul din Ghencera a afirmat ca a apelat la tot felul de metode pentru a-si stimula jucatorii. "Ma duceam la Piata Dorobanti si le luam mancare. Fa, mama, branza, iaurt, ca le duc la jucatori mancare. Uite, v-am adus mancare, ce vreti mai mult? Caram din portbagaj, cand se termina antrenamentul, sa vada ei, ba capsuni, ba piersici! Am devenit servitorul vostru, ce sa va mai fac? Ma interesam la ce ora au antrenamentul, sa ma vada baietii, am luat in calcul toate elementele psihologice, m-am dus cu fructe la cantonament la echipa", a spus Gigi Becali. Acesta a mentionat ca in urma cu sase etape, dupa infrangerea de la Bistrita, a existat un moment care l-a ambitionat. "A venit Copos la palat: <<Te pot ajuta sa joci in Cupa UEFA, daca joci cu mine finala Cupei Romaniei>>, facea el calcule. <<Bai, George, nu-mi face mie calcule din astea, eu le stiu mai bine, crezi ca vei juca vreodata in Liga Campionilor?>>. Asta m-a ambitionat, cum sa ma ajute pe mine comunistul asta?", a comentat Gigi Becali, care a explicat de ce s-a razgandit in a da sponsorizarea de doua milioane de euro pentru Dinamo, asa cum anuntase dupa victoria cu CFR. "Eram in euforia aia, apoi am vazut ca a doua repriza a fost extraordinara, in care s-au schimbat trei jucatori, deja Dinamo avea 1-0 si om in plus. Lui Lobont ii multumesc ca a avut demnitate si onoare. Daca i-am dat bani? Eu pot sa spun ca i-am dat, dar PNA trebuie sa aduca probe. A mai avut demnitate si Rednic, si toti jucatorii, in afara de vreo patru! Pentru Borcea nu am asa mare respect. Cred ca Badea merita respect. Daca am dat bani la Dinamo? Nu raspund! Daca as spune ca m-a costat un milion un joc, m-ar crede PNA? Ar crede, dar trebuie sa si dovedeasca. Pot sa spun acolo ca am mintit", a spus Gigi Becali, adaugand ca in urma cu trei saptamani a dat doua milioane de euro la club, iar marti a mai imprumutat clubul cu un milion de euro.
Acuze inspre CFR
Finantatorul stelist a dezvaluit ca stie faptul ca "o echipa concurenta" cu Steaua a dat prime si vrea sa mai dea adversarelor de la meciurile echipei sale. "Mi-a venit cineva cu proba telefonica, ca vrea sa dea prima uneia dintre alea doua echipe cu care mai avem de jucat", a spus Gigi Becali. Acesta a adaugat ca la meciul cu Dinamo a luat fularul alb-rosu de la un suporter dinamovist, cu care a impartit astfel victoria care l-a ajutat si pe el. "Dupa ce am batut pe Rapid, mi-am pus un fular de-al lor la gat. Noi, conducatorii, mai schimbam intre noi fulare, fanioane, simboluri ale echipelor. Am vorbit cu unii din galerie. Sa strige <<Pleaca din Ghencea!>>, e opinia lor, e libertate de expresie. Eu nu plec, ca sunt banii mei. <<Du-te in Groapa!>>. Nu ma duc. Dar injuraturile alea nu-mi convin. Pai, nu le mai las pe fetele mele sa se uite la televizor. Am nevoie de sustinatori care vor pace, nu razboi. O sa le demonstrez ca legea functioneaza in Romania. Ii dau pe mana Jandarmeriei, pe unul mai ales, e sef de galerie. Ii trimit acasa: instigare la violenta, nu mai ai voie pe stadion!", a spus Gigi Becali. Ieri si-a reconfirmat pozitia, anuntand ca va face abonamente in functie de varsta. "Daca ai 30 de ani, atunci esti om serios, nu ai dracii in cap. Daca vrei bataie, nu poti, daca vrei sa-l injuri pe Becali, il injuri la televizor pana innebunesti televizorul. Cum il injuri, cum te aresteaza jandarmii, pac poza, pac filmul, trimis acasa, interzis pe stadion, instigare la violenta...", a explicat el. (MIG)
Oli dupa Imi si Luce
Gigi Becali a declarat ca Olaroiu este cel mai mare antrenor dupa Ienei si M. Lucescu. "Sa ceri demisia lui Oli ca nu-l baga pe Elton! N-o sa fac echipa cum vreti voi. Am dat 700.000: cartela magnetica, poza, loc! Te vad pe caseta, la jandarmi! Pai, ei cred ca se joaca cu mine? Eu nu ma bat cu ei. Nu mai fac abonamente. Sau fac daca ai de la 30 de ani in sus. Ai 30 de ani, iti dau abonament, nu ai 30 de ani, nu ai abonament. Pai, astia care striga sunt pusti! Daca vrei sa-l slujesti pe dracu' in Ghencea, nu intri! Ei stateau cu spatele la meci si ma injurau, deci ii interesa sa faca agresiune, sa injure. Le-am zis sa injure cand e mingea in aut, sau in pauza. Le-am zis: <<Eu nu plec din Ghencea, dar uite ce pot sa fac pentru voi: nu mai vin in Ghencea, stau la televizor, dar lasati echipa in pace!>>. Bine, am zis, pentru astea doua meciuri!", a declarat Gigi Becali. Intrebat daca uneori ii transmite lui Olaroiu schimbarile din tribuna, Gigi Becali a spus: "De ce sa dau eu telefon? Si daca ar fi asa, care e problema? Daca nu dau telefon si nu face Steaua performanta, e bine?". (MIG)
Elton si Thereau de vanzare, Andrey nu
Gigi Becali a anuntat ieri ca brazilianul Elton si belgianul Cyril Thereau sunt de vanzare. "Vrea FC Bruges sa dea 1,5 milioane pe Thereau? Sa aduca banii! Ca scrie presa belgiana.... Eu vreau sa-mi aduca banii aici. Imediat il dau", a spus ieri Becali despre atacantul care a marcat 10 goluri in 17 meciuri jucate la Steaua si pentru care s-au platit anul trecut 700.000 de euro. In privinta brazilianului Elton, Becali a avut o pozitie mai nuantata. "De ce sa plece Elton, e jucatorul Stelei. Dati-mi jumatate din suma pe care am dat-o pe el, poftim! Pai ce fac, pierd banii pe el? Daca am jumatate din suma, il dau si la Dinamo, ca am auzit ca il are pe lista. Eu il dau, sa-mi dea jumatate din bani. Daca mai vreau vreun jucator roman din strainatate in afara de Neaga? Il vreau pe Mutu si pe Chivu in afara de Neaga. Pai sunt prosti sa le dea drumul la jucatorii romani daca sunt buni? Sunt jucatori care se acomodeaza mai bine in Romania. Daca pleaca Lobont inapoi in Italia, poate iar nu se acomodeaza bine", a spus Becali. (MIG)
Pact cu rivalii
Gigi Becali a anuntat ca va propune ca inaintea derby-urilor oficialii cluburilor respective sa se intalneasca la mese oficiale. "Eu cu Nicu Badea sa schimbam fanioane si fulare, eu ii dau lui Copos fularul Stelei, iar eu il iau pe al Rapidului. E mesajul de prietenie al conducatorilor, sa-l preia si suporterii. Ei nu pot sa fie Steaua, ei sunt sustinatorii Stelei. Steaua sunt jucatorii, eu si familia mea. S-a zis ca am venit cu nu stiu cati bodyguarzi. Treceam singur printre ei. Cand am ajuns sus au inceput sa injure", a declarat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.