Potrivit unor surse din cadrul clubului din Ghencea, presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, avocatul Catalin Ciubota si jucatorul Iulian Ochirosii au fost audiati ieri timp de aproape trei ore la TAS. Reprezentantii Stelei au insistat pe ta
Potrivit unor surse din cadrul clubului din Ghencea, presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, avocatul Catalin Ciubota si jucatorul Iulian Ochirosii au fost audiati ieri timp de aproape trei ore la TAS. Reprezentantii Stelei au insistat pe tardivitatea depunerii apelului, la sapte luni dupa pronuntarea verdictului TAS la precedentul memoriu facut de Steaua Dunarii Galati si pe faptul ca hotararile comisiilor FRF au fost temeinice si legale. Argaseala a afirmat in fata TAS ca Steaua nu a avut probleme de transfer cu jucatorii, ca angajamentul cu Ochirosii este legal si ca mijlocasul are toate conditiile la echipa "ros-albastra". Ochirosii a spus la audieri ca a incheiat un contract regulamentar cu FC Steaua si ca dezvoltarea sa ca sportiv este legata de actuala sa echipa.TAS a respins, in octombrie 2006, apelul inaintat de FC Steaua Dunarii Galati impotriva deciziei comisiilor FRF in cazul mijlocasului Iulian Ochirosii, jucatorul ramanand al FC Steaua. FC Steaua Dunarii Galati a depus un nou memoriu la TAS, de aceasta data impotriva gruparii din Ghencea. Ochirosii, in varsta de 18 ani, a venit la Steaua in vara anului 2005 de la Steaua Dunarii Galati, grupare care colaboreaza cu Otelul Galati. In apelurile facute la comisiile FRF, Steaua Dunarii Galati a prezentat un contract semnat cu Ochirosii, valabil pana in 2008, in care este specificat faptul ca jucatorul nu poate fi transferat la alta grupare pe perioada junioratului fara acordul clubului. FC Steaua Bucuresti a invocat insa faptul ca Steaua Dunarii Galati nu a inregistrat contractul cu jucatorul in termen de sase luni, iar acesta a devenit astfel nul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.