Festivalul Coke Live, organizat in zilele de 23 si 24 iunie de compania Events, va avea in deschidere doua concerte extraordinare sustinute de doua nume de top din Statele Unite. La 22 iunie, pe Insula Lacul Morii vor evolua cele sase gratii de la
Festivalul Coke Live, organizat in zilele de 23 si 24 iunie de compania Events, va avea in deschidere doua concerte extraordinare sustinute de doua nume de top din Statele Unite. La 22 iunie, pe Insula Lacul Morii vor evolua cele sase gratii de la The Pussycat Dolls si formidabila solista soul Macy Gray, iar in deschiderea celor doua recitaluri va fi trupa Simplu. Biletele pentru Coke Live se gasesc pe www.ticketpoint.ro si in reteaua de magazine Diverta din Bucuresti si din tara, iar preturile variaza in functie de categorie: un bilet de week-end, care ofera acces in zilele de 23 si 24 iunie, costa 134 RON.   228 RON PENTRU TREI ZILE. Camparea este asigurata la pretul de 35 RON/cort pentru intreg week-end-ul numai impreuna cu biletele de week-end (de 134 RON). Pentru concertele din data de 22 iunie (din deschiderea festivalului), biletele vor costa 94 RON. Acestea vor putea fi achizitionate de pe www.ticketpoint.ro, incepand cu 16 mai 2007, iar din magazinele Diverta incepand din 21 mai 2007. In aceleasi zile se vor pune in vanzare si biletele care permit accesul pentru fiecare zi a festivalului (23 & 24 iunie) la pretul de 84 RON/zi. Dupa cum se stie, la Coke Live vor canta The Cult, The Prodigy, Incubus, The Rasmus si multi altii.
Ultimele bileteIncepand de ieri, biletele la concertul George Michael mai pot fi cumparate doar din magazinele Diverta din Bucuresti si de pe www.bileteonline.ro, anunta Modus Production. Organizatorii au hotarat retragerea biletelor din tara, intrucat "cererea de bilete in Capitala este in acest moment mult mai mare decat numarul de bilete ramase in vanzare". Organizatorii considera ca "cele doua saptamani care au ramas pana la concert nu ar fi suficiente pentru a retrage treptat biletele din provincie in urma comenzilor primite din Capitala. Din acest motiv au decis sa centralizeze toate biletele in Bucuresti". Cei din tara care din diverse motive nu si-au achizitionat pana acum bilete la concert o mai pot face din magazinele Diverta din Bucuresti sau prin sistemul de cumparare online, unde exista si optiunea de livrare prin curier rapid.          


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.