Cernauti.- In vederea apropiatei vizite a Suveranului, se fac mari pregatiri in intreaga regiune, dar mai ales in orasul Cernauti si in judetul Campulung.
Dupa cum se stie, M.S. Regele este insotit de Marele Voevod Mihai, precum si de membrii guvernului, va asista la serbarile arcasesti, organizate in comuna Bucsoaia, din judetul Cernauti.
Vineri dimineata a avut loc la inspectoratul scolar din localitate o consfatuire a sefilor de autoritati, cu care prilej s' a intocmit programul serbarilor dela Bucsoaia.
La aceasta sedinta, a participat si d-l maior adjutant regal Teofil Sidorovici, secretarul general al O.E.T.R.. Au mai luat parte d-nii: inspector sef scolar Filaret Dobos si secretarul general al arcasilor prof. Repciuc. In urma discutiilor ce au avut loc, programul a fost alcatuit in linii generale astfel:
Suveranul, Marele Voevod Mihai si membrii guvernului vor fi primiti in gara Bucsoaia de reprezentantii autoritatilor judetene si comunale. Se va forma apoi un cortegiu, care va porni spre noua cladire din primarie.
(va urma)
ZIUA, 15 mai 1939