Spionat pe vremea cind juca la Milano, jucatorul nationalei Romaniei n-are nevoie de daune de la oficialii nerazzurilor.

Al saselea in topul golgheterilor din Italia, la doar doua goluri de podium, Adrian Mutu s-a impacat cu propriul trecut, chiar daca acesta a fost de multe ori ravasitor, cu sau fara voia lui. Filat de detectivi particulari pe vremea cind juca la Inter Milano si cu telefoanele interceptate in mod ilegal, actualul jucator al Fiorentinei si-a iertat fostii sefi si s-a exprimat public ca nu intentioneaza sa solicite daune gruparii milaneze, desi ar fi indreptatit sa faca acest lucru. „Am inteles ca Vieri i-a actionat deja in justitie, dar eu am decis sa nu fac nimic. Este o intimplare trista, dar prefer sa inchei povestea aici. S-au scurs aproape zece ani de atunci, totul face parte din trecut."

Alaturi de Mutu si Vieri, au mai fost urmariti fotbalistii Ronaldo si Vladimir Jugovici si arbitrul Massimo De Santis, iar in ancheta privind aceste ilegalitati au fost arestate 21 de persoane sub acuzatiile de „asociere pentru comiterea unui delict", „corupere", „violarea intimitatii" sau „fals".