Asociatia suporterilor stelisti ameninta cu proteste ample la adresa patronului si ii reamintesc ca libertatea de exprimare este garantata de Constitutie.

Simpatia patronului Gigi Becali fata de Dinamo, dupa victoria contra clujenilor, a atras furia suporterilor ros-albastri. Aspru contestat in timpul si dupa meciul contra Ceahlaului, Becali a ripostat in forta, anuntind sistarea vinzarii de abonamente si urmarirea video a contestatarilor, in vederea trimiterii lor in judecata. Ceea ce i-a plasat pe Becali si pe suporteri pe un butoi de pulbere. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) anunta masuri ample de protest. "De la citeva zeci de «golani», George Becali a ajuns sa recunoasca in cele din urma ca se confrunta de fapt cu citeva «mii de vagabonzi si derbedei». In masura in care politica sa sustinuta de distrugere a spiritului stelist si de confiscare a imaginii Stelei va continua, sintem convinsi ca noua, celor citeva mii de «derbedei», ni se vor alatura alte mii, al caror glas va trebui in cele din urma sa fie ascultat", sustin fanii.

Fanii atentioneaza asupra libertatii de exprimare si sustin cauza fostului lider al galeriei, Jean Pavel, care a fost arestat pentru ca a protestat la adresa lui Becali.

"In cazul in care cineva a uitat, in Romania libertatea de exprimare este garantata prin Constitutie. Suporterii Stelei au uzat de aceasta libertate la meciul de aseara, intrucit si domnul George Becali a uzat de libertatea de a se fotografia cu fularele echipelor rivale in decurs de o luna, la fel cum si-a luat si libertatea de a jigni de-a lungul timpului atit gloriile Stelei, cit si suporterii acesteia. Ne afirmam in acelasi timp sprijinul total fata de Jean Pavel, unul dintre noi, care a fost retinut de fortele de ordine pentru singura vina de a fi avut curajul sa protesteze fata de conducerea clubului. De vreme ce in Romania nu se face inchisoare pentru delicte de opinie, asteptam eliberarea de urgenta a lui Jean Pavel", se precizeaza intr-un comunicat al AISS.