Conducerea FR Baschet a anuntat, ieri, ca in urma discutiilor cu oficialii forului continental de specialitate va primi doua wild card-uri pentru sezonul viitor al EuroCup, gratie rezultatelor obtinute in utimii ani de echipele CSU Ploiesti si "U" Mo
Conducerea FR Baschet a anuntat, ieri, ca in urma discutiilor cu oficialii forului continental de specialitate va primi doua wild card-uri pentru sezonul viitor al EuroCup, gratie rezultatelor obtinute in utimii ani de echipele CSU Ploiesti si "U" Mobitelco Cluj. "FIBA-Europe ne-a anuntat ca va desfiinta Challenge Cup si va ramane doar EuroCup, intrecere care se va extinde la 32 de echipe. Am primit asigurari ca vom primi doua wild card-uri, pe langa locul de drept al campioanei Diviziei A. Vom genera discutii cu fiecare echipa doritoare sa participe in EuroCup, pentru ca Romania are nevoie de o reprezentare buna la nivel european. Dar daca ne gandim la costurile participarii, care se ridica la minim 300.000 de euro, aici incluzand si formarea unui lot competitiv de jucatori, cred ca nu va fi deloc usor. Astfel, nu cred ca mai conteaza cine a fost pe primul loc, al doilea sau al treilea, ci sa aiba garantii financiare serioase pentru a putea face fata in EuroCup", a mentionat presedintele FR Baschet, Carmen Tocala. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.