Directorul executiv al dinamovistilor nu e vreun regalist convins, ci doar un suporter care sarbatoreste incendierea peluzei din Ghencea
in 1997. In schimb, Rednic a afirmat ca s-a bucurat cand Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni.
Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo, a anuntat ieri ca echipa sa nu va sarbatori castigarea titlului pe 7 mai, data intrata in istorie pentru ca, in 1986, Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni. "Nu! Noi sarbatorim in 10 mai ce avem de sarbatorit", a spus Borcea. Evenimentul la care face acesta referire este incendierea de catre galeria alb-rosie a unei peluze a Stadionului "Steaua", pe 10 mai 1997, la un meci Steaua - Dinamo, scor 3-1. Totusi, oficialul dinamovist s-a ferit sa numeasca acest eveniment, extrem de important pentru galerie, de teama unor eventuale sanctiuni, fiindca acum doi ani a fost o intreaga discutie dupa ce echipa si conducerea au participat la o "aniversare" a incendierii, organizata de fani intr-un restaurant din Bucuresti. "Nu ne intereseaza lupta pentru locul doi. Oricum, toata lumea intra in cantonament si echipa o face Mircea. Este foarte placut sa vezi cum celelalte echipe se chinuie sa prinda o cupa europeana si noi sa ne pregatim de Liga Campionilor", a mai spus Borcea.
Mircea Rednic si-a schimbat parerea despre performanta Stelei si a vorbit elogios despre victoria din 1986: "E o performanta foarte mare si au meritat din plin sa castige Cupa Campionilor. Bravo lor, felicitari! Sa stiti ca eu m-am bucurat atunci, chiar daca eram jucator la Dinamo. A fost o mare performanta. Sper sa ajungem si noi sa realizam acelasi lucru. O sa fie greu, dar visam. E bine sa visam", a spus "Puriul". (B.G.)