Sefii lui Dinamo s-au declarat dezamagiti de faptul ca echipa pe care o conduc nu va juca direct in grupele Ligii Campionilor, dar incearca sa-si faca singuri curaj. "Va trebui sa ne luptam pentru locul la masa bogatilor. Oricum, strategia de transfe
Sefii lui Dinamo s-au declarat dezamagiti de faptul ca echipa pe care o conduc nu va juca direct in grupele Ligii Campionilor, dar incearca sa-si faca singuri curaj. "Va trebui sa ne luptam pentru locul la masa bogatilor. Oricum, strategia de transferari nu va suferi modificari importante, pentru ca si daca eram in grupe trebuia sa ne intarim lotul. Vor pleca jucatori, vor veni altii, astfel incat sa facem o echipa care sa faca fata in Europa", a spus Nicolae Badea, presedintele CA al lui FC Dinamo. La randul sau, actionarul Vasile Turcu (foto) a spus ca "Dinamo n-a avut sansa, dar se va califica in grupe pentru ca bucuria sa fie si mai mare". Totusi, conducatorii din "Groapa" au spus ca sunt tristi pentru faptul ca Chelsea si Manchester au ratat finala din acest an a Ligii Campionilor, iar jucatorii spera intr-o tragere cat mai favorabila la sorti, astfel incat Dinamo sa primeasca un adversar accesibil in tentativa de a intra, in premiera, in faza grupelor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.