Gigi Becali a declarat ca George Copos l-a sunat la finalul meciului AC Milan - Manchester si i-a propus sa iasa in strada de bucurie ca Dinamo nu se va califica direct in grupe si ca Borcea era foarte suparat. "Mai ales cand i-am spus ca m-a sunat C
Gigi Becali a declarat ca George Copos l-a sunat la finalul meciului AC Milan - Manchester si i-a propus sa iasa in strada de bucurie ca Dinamo nu se va califica direct in grupe si ca Borcea era foarte suparat. "Mai ales cand i-am spus ca m-a sunat Copos, la 12 noaptea, dupa meci, si mi-a zis: <<Hai, Gigi, sa iesim pe bulevard, sa ne bucuram, sa dansam de bucurie>>. I-am spus: <<Ai si tu nevoie de ei, sa joace cu CFR, se supara Borcea apoi si se da la o parte>>. Daca nu joaca cinstit cu CFR, ii bate Dumnezeu! Datorita noua sunt si in turul trei preliminar, altfel era in turul unu. Daca tu nu esti corect fata de cei ce fac bine, poti sa cazi cu oricine, nu te califici. Dumnezeu face dreptate, cum sa te duci tu direct, stai sa muncesti", a spus Gigi Becali, care a afirmat ca nu s-a complicat nimic pentru Dinamo dupa ce Milan si Liverpool s-au calificat in finala Ligii Campionilor. "A iesit cum am zis eu. Dinamo n-a avut nici un ghinion, asta e norocul celor care s-au calificat, Milan si Liverpool. Uite ca fotbalul e drept, o sa munceasca si e posibil sa ajunga acolo pe munca lor. Sa joace turul trei preliminar si poate se califica. Daca sunt drepti si corecti, sa bata pe CFR, sa joace cu ei pe bune si se vor califica, le ajuta Dumnezeu", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.