Eurocopter contesta decizia Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) privind eliminarea companiei franceze din procesul de privatizare a producatorului de aeronave IAR Ghimbav si solicita reanalizarea documentatiei si acceptarea ofe
Eurocopter contesta decizia Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) privind eliminarea companiei franceze din procesul de privatizare a producatorului de aeronave IAR Ghimbav si solicita reanalizarea documentatiei si acceptarea ofertei.
"Contestatia este in curs de analiza si va fi solutionata in cel mai scurt timp posibil, rezultatele urmand sa fie comunicate public de catre AVAS", se arata intr-un comunicat al institutiei. In luna aprilie, AVAS a anuntat ca a respins oferta Eurocopter pentru IAR Ghimbav, intrucat singurul investitor interesat nu a propus angajamente de investitii conforme cu cele solicitate. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.