Sergiu Nicolaescu a avut ceva probleme medicale, drept care a trecut putin pe la spital. Stirile PRO TV, tup, tup, dupa el.

Pai, normal ca s-au dus dupa el! Daca se intimpla ceva senzational si baietii ratau posibilitatea de a-si informa publicul? Pai, ala nu-i orice fel de public, dom’le, e unul care-a vazut multe, de la izmenele raposatului Gica Petrescu, Dumnezeu sa-l odihneasca, la lacrimi de sotii de piloti, care au fost informate in direct ca au ramas vaduve. Deci oamenii sint profesionisti, n-am ce zice. Doar Sergiu Nicolaescu a fost putin cam nepoliticos… Adica, din moment ce vizita sa la spital nu s-a lasat cu nici un eveniment notabil, putea si el macar sa ciupeasca de fund o asistenta, ca sa aiba Andreea Esca (sau Oana Andoni. Sau Busu, nu conteaza cine!) ce sa le spuna oamenilor!

Mama e numai una. Tatal e bine sa fie mai multi, ca sa faca cu schimbul la impinsul caruciorului.

Cred ca asa gindeau si niste tatici, pe care i-am vazut, tot la Stirile PRO TV, participind la un maraton de carucioare din cadrul unui tirg de articole pentru copii. Nu mai stiu care era miza maratonului, dar nici nu conteaza, ca sa cistige ceva, romanul e in stare sa stea si-n cap. Uite de-aia era bine ca maratonul ala sa fi avut mai multe sectiuni, macar ne-am fi distrat. Pe mine cel mai mult m-ar fi interesat o competitie intre bunicute. Le-as fi pus sa alerge cu lingurita de supa dupa niste pusti sturlubatici si fara pofta de mincare si as fi premiat gras bunicuta care ar fi reusit sa nu verse supa din lingura si sa nu-si bage nici o Nitroglicerina sub limba, pina la sfirsitul concursului. Cum cu ce as fi premiat-o? Cu o bona pentru obraznicatura de nepot, normal.