Fotbalistul echipei TSKA Sofia a amenintat ca il va da in judecata pe jucatorul lui Lokomotiv Sofia, Kaloian Karaginov, daca acesta nu isi va cere scuze pentru ca l-a facut "tigan roman", informeaza site-ul bulgar "Sportal". Acum o luna si jumatate,
Fotbalistul echipei TSKA Sofia a amenintat ca il va da in judecata pe jucatorul lui Lokomotiv Sofia, Kaloian Karaginov, daca acesta nu isi va cere scuze pentru ca l-a facut "tigan roman", informeaza site-ul bulgar "Sportal". Acum o luna si jumatate, presedintele lui US Palermo, Maurizio Zamperini, l-a facut "tigan" pe Mutu, dupa ce romanul a marcat un gol pentru Fiorentina in momentul in care un adversar era cazut pe teren.
Trica i-a dat lui Karaginov un termen pana vineri, spunand ca daca nu isi va cere scuze il va da in judecata pentru discriminare rasiala. "UEFA lupta impotriva discriminarii si vrea fair-play. Eu nu l-am injurat pe Karaginov", a declarat fotbalistul roman. Karaginov a replicat spunand ca nu isi va cere scuze niciodata. "Nu a fost o insulta faptul ca am numit tigan un tigan! Este o insulta daca faci pe cineva negru, nu tigan. Pentru mine nu este o problema daca Trica vrea sa ma dea in judecata", a precizat Karaginov. Trica a marcat un gol pentru TSKA in meciul castigat duminica, pe teren propriu, cu 4-1, in fata concitadinei Lokomotiv, in etapa a 25-a a campionatului Bulgariei. La un moment dat, Trica a a avut un conflict cu Karaginov, explicat astfel de bulgar dupa meci: "La ce sa te astepti de la un tigan de roman?". Karaginov va fi, cel mai probabil, suspendat de federatia de la Sofia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.