Realitatea TV va gazdui astazi, la ora 18.45, dezbaterea "Putere la puterea a patra". Evenimentul, organizat de unul dintre cele mai importante posturi publice ale lumii, Radio Netherlands Worldwide, in colaborare cu Realitatea TV, isi propune sa cla
Realitatea TV va gazdui astazi, la ora 18.45, dezbaterea "Putere la puterea a patra". Evenimentul, organizat de unul dintre cele mai importante posturi publice ale lumii, Radio Netherlands Worldwide, in colaborare cu Realitatea TV, isi propune sa clarifice cat influenteaza interesele financiare si politice ale investitorilor media credibilitatea presei.
Un punct de plecare al discutiei, la care vor participa mai multi patroni si directori de institutii media, il vor reprezenta acuzele recente ale lui Traian Basescu la adresa "mogulilor din presa". Acuzatiile lui Basescu au reprezentat, de altfel, si unul dintre motivele pentru care jurnalistii olandezi au ales Romania pentru organizarea acestei dezbateri. Ca studiu de caz, va fi luat in discutie si felul in care presa romaneasca a reflectat suspendarea lui Traian Basescu si mitingul din Piata Universitatii. Evenimentul face parte dintr-o serie de sase dezbateri pe aceeasi tema organizate anul acesta de postul olandez in toata lumea, cu ocazia aniversarii a 60 de ani de existenta. Dezbaterile olandezilor se extind si in America de Sud, Africa si Asia, iar rezultatele discutiilor vor fi prezentate pe 28 noiembrie la Palatul Pacii din Haga. Dezbaterea de astazi, de la Bucuresti, va fi moderata de Robert Turcescu, Liviu Mihaiu si Mircea Toma. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.