Fanii faimoasei serii "Razboiul Stelelor" au avut parte de o surpriza de proportii: unul dintre cei mai inraiti impatimiti ai filmului, Benoit Lambert, de 26 de ani, si-a creat un balon care-l reprezinta pe cel mai "malefic personaj al galaxiei, Lord
Fanii faimoasei serii "Razboiul Stelelor" au avut parte de o surpriza de proportii: unul dintre cei mai inraiti impatimiti ai filmului, Benoit Lambert, de 26 de ani, si-a creat un balon care-l reprezinta pe cel mai "malefic personaj al galaxiei, Lord Darth Vader". Lambert a facut un test de zbor cu balonul sau deasupra Bristolului, inainte de a se indrepta cu acesta spre Belgia.
Construirea originalului aparat de zbor a costat aproape o suta de mii de euro.
Unul dintre cei care au venit sa admire balonul, Don Cameron, a declarat ca "este senzational. Va dati seama cum e sa fii intr-un avion si brusc sa-l vezi in departare pe Darth Vader. Ar fi cu adevarat un soc". (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.