O fetita de doar 5 ani, grav bolnava, a primit o prima donatie de la postul de televiziune Romantica, in emisiunea „Supravietuitorii".

Andreea, in virsta de 5 ani, sufera de amiotrofie spinala: nici un muschi nu ii functioneaza. O banala raceala ii poate fi fatala. Ea fost consultata chiar in sediul televiziunii Romantica de catre profesorul chinez Xiang Hu, primul din lume care a facut transplant de celule stem. Acesta a afirmat ca micuta poate fi salvata.

Parintii ei au mai avut un copil cu o boala extrem de rara pe care l-au pierdut cind copilul avea 3 ani. Tatal, care cindva a luptat in Angola, in Beretele Albastre, a plecat in Italia, unde a decis disperat ca, decit sa mai vada cum ii piere si al doilea copil, mai bine fura. A fost prins in Grecia cu carduri false la bancomat si condamnat la 16 ani de inchisoare. Insa Andreea a mai primit o veste buna. Tatal ei va fi eliberat peste doar citeva luni. Copilul poate fi salvat cu un transplant de celule stem, care se poate face doar in China si costa 20.000 de euro. Teo Trandafir a anuntat prima donatie, in valoare de 5.000 de euro. Conturile deschise pentru Andreea sint: RO 36 RNCB 0073013523320001, in lei, si RO 09 RNCB 0073013523320002, in euro, ambele deschise la BCR sucursala sector 2. Titularul de cont este Cristina Cucos.