Courtney Love, vaduva lui Kurt Cobain, fostul solist al trupei Nirvana, vrea sa scoata la licitatie toate obiectele ce i-au apartinut sotului sau si sa doneze o parte din suma.

O mica parte din banii obtinuti din vinzari va fi donata unei fundatii caritabile, a anuntat Courtney Love. „Casa mea e ca un mausoleu", isi justifica gestul Love, „cea mai controversata femeie din istoria rockului", cum i s-a spus de-a lungul vremii. „Fiica mea nu trebuie sa mosteneasca o geanta plina de tricouri... Un pulover, o chitara si versurile de la «Teen Spirit», asta e tot ce va primi fata mea. Restul e de vinzare!".

Doi ani de casatorie

Courtney Love, acum in virsta de 42 de ani, s-a casatorit cu Cobain in 1992 si in acelasi an a nascut-o pe Frances Bean, fiica lor. Un articol aparut in acelasi an in „Vanity Fair", intitulat „Strange Love", in care Courtney Love era acuzata ca a continuat sa consume heroina si in timpul sarcinii, a determinat autoritatile sa demareze o ancheta. Ca rezultat, fetita le-a fost luata pentru scurt timp din custodie.

Casatoria lui Courtney Love cu liderul trupei Nirvana a durat doi ani. Pe 5 aprilie 1994, cu o saptamina inainte de lansarea albumului „Live Through This" al trupei lui Courtney Love, Hole, ce avea sa faca istorie, Kurt Cobain s-a sinucis, impuscindu-se in cap in casa lor din Seattle.

Fiica recistigata in instanta

Implicata de atunci in numeroase scandaluri legate de droguri, mai ales, lui Courtney Love i s-a mai luat o data custodia fiicei sale in 2003, dupa ce a fost internata din cauza unei supradoze de analgezice. In 2004, Courtney Love era falita, iar revista „People" ii mai da, din cauza problemelor cu drogurile, o saptamina de trait. In 2005, cintareata rock si-a recistigat fiica in instanta, dupa ce a urmat un program de dezintoxicare si s-a supus unei perioade de proba.