Sir George Pinker, cel care a fost zeci de ani ginecologul personal al Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii (foto), s-a stins din viata la varsta de 82 de ani, a precizat familia acestuia, citata de CNN. Pinker, care a asistat noua nasteri in fa
Sir George Pinker, cel care a fost zeci de ani ginecologul personal al Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii (foto), s-a stins din viata la varsta de 82 de ani, a precizat familia acestuia, citata de CNN. Pinker, care a asistat noua nasteri in familia regala, printre care si pe cea a printilor William si Harry, a murit duminica trecuta. El a devenit medic regal in 1973 iar primul dintre copiii cu sange regal veniti pe lume sub supravegherea sa a fost Earl de Ulster, fiul Ducelui de Gloucester, varul Reginei. Pinker a fost numit cavaler in 1990, cand "misiunea" sa la Palat a luat sfarsit. El isi sfatuia adesea pacientele insarcinate sa duca o viata moderata pentru a avea o sarcina usoara. "Duceti o viata normala pe cat posibil, fara excese, nu mancati pentru doi, dar nici nu mergeti trei kilometri zilnic pe jos daca nu ati facut asta si inainte de a ramane insarcinate", le spunea adesea "gravidelor sale" fostul ginecolog al Reginei. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.