Inainte de inceperea minivacantei de 1 Mai, comisarii Garzii Nationale de Mediu ne informau ca vor realiza controale in zonele de agrement, iar persoanele care vor depozita deseurile in zone nepermise vor fi amendate cu sume cuprinse intre 200 si 2.0
Inainte de inceperea minivacantei de 1 Mai, comisarii Garzii Nationale de Mediu ne informau ca vor realiza controale in zonele de agrement, iar persoanele care vor depozita deseurile in zone nepermise vor fi amendate cu sume cuprinse intre 200 si 2.000 de lei.  "Garda poate aplica amenzi de la 200 la 2.000 de lei pentru persoanele fizice care abandoneaza deseuri in zone nepermise. In Bucuresti, de exemplu, avem 12 comisari, doi pentru fiecare sector", a declarat Dan Fita, purtatorul de cuvant al GNM.  SANCTIUNI. In Bucuresti au fost efectuate controale in Padurea Baneasa, Cernica si in parcurile mai mari. Conform datelor facute publice, pana ieri, numai Directia Silvica Timis a fost amendata de Garda de Mediu cu pana la 5.000 de lei pentru ca nu a asigurat conditii de depozitare a resturilor menajere in Padurea Verde din Timisoara. Comisarii doljeni au invatat cetatenii sa fotografieze autoturismele celor care lasau in urma lor mormanele de gunoi, pentru a-i putea identifica si amenda. Din Vama Veche s-au strans opt camioane cu deseuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.