Vid de putere  In ciuda succesului de la Cluj, care a readus campioana in lupta pentru Liga Campionilor, week-end-ul a fost unul agitat la Steaua. Managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, a fost demis de patronul Gigi Becali.
Vid de putere  In ciuda succesului de la Cluj, care a readus campioana in lupta pentru Liga Campionilor, week-end-ul a fost unul agitat la Steaua. Managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, a fost demis de patronul Gigi Becali.   Ruptura dintre Mihai Stoica si clubul din Ghencea s-a produs inca de vineri seara, atunci cand managerul general a avut o intalnire cu Gigi Becali. Demiterea lui Stoica a fost oficializata ieri. "A fost Mihai Stoica aici si va pot spune ca nu mai este manager general. Am renuntat si eu la functia de presedinte", a declarat Becali. Conform unor surse demne de incredere, din vara, Steaua ar putea fi condusa de cuplul Gino Iorgulescu - Cristian Bivolaru.   MOTIVE. "Nici nepotii mei nu mai sunt in Consiliul de Administratie. Eu conduc Steaua pana la moarte, dar nu mai sunt presedinte. Inseamna ca nu am fost bun presedinte, daca Steaua a ajuns in situatia care este. Am lasat haturile prea multa vreme. Mi-am dat seama ca nu mai merit si mi-am dat mie singur demisia. Presedintele nu va mai fi ca Becali pana acum, sa stea la Palat si sa semneze actele. Cine este presedinte trebuie sa munceasca. Singur m-am dat afara. Steaua a ajuns la momentul cand am tras o linie. Pai ce sa fac? Am pus totul cap la cap si am dat pe toata lumea afara. Mihai a fost si el demis, desi spune ca si-a dat demisia. Pai, daca Dinamo, care se lauda ca are nu stiu cati investitori, este la 15 puncte diferenta, desi am bagat de cinci ori mai multi bani in transferuri, nu trebuia sa-mi dau singur demisia? I, a mai explicat Becali. Mihai Stoica facea parte din conducerea administrativa a Stelei de la 1 iulie 2002. Initial, el a ocupat functia de director executiv al ros-albastrilor, din care a demisionat in martie 2003, pentru a ocupa postul de presedinte executiv. Postul de manager general il ocupa din anul 2005. Mihai Stoica, speach-ul de final


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.