In urma cu doua zile, pentru cei mai mari admiratori ai lui George Michael s-au pus in vanzare bilete la categoria Gold Circle-Circle of Faith pentru concertul de la Bucuresti. Pentru aceasta categorie a existat o perioada de pre-sale, timp in ca
In urma cu doua zile, pentru cei mai mari admiratori ai lui George Michael s-au pus in vanzare bilete la categoria Gold Circle-Circle of Faith pentru concertul de la Bucuresti. Pentru aceasta categorie a existat o perioada de pre-sale, timp in care biletele au putut fi cumparate exclusiv de pe site-ul oficial al artistului si doar de cei inscrisi la George Michael Fan Club.  INTELEGERE. Numarul total de bilete Gold Circle-Circle of Faith puse in vanzare a fost de 1.400, iar in pre-sale, pe site-ul oficial s-au vandut 800. Pentru ca perioada de pre-sale de pe site-ul oficial pentru categoria Gold Circle-Circle of Faith s-a incheiat, Modus Production, organizatorii concertului de la Bucuresti, au convenit cu managementul lui George Michael sa faciliteze fanilor romani accesul in aceasta zona speciala (foto), prin vanzarea in Romania a celor 600 de bilete ramase.  Pretul unui bilet pentru Gold Circle-Circle of Faith este de 270 RON si pot fi achizitionate din reteaua de magazine Diverta si de la www.bileteonline.ro. Gold Circle-Circle of Faith este, asa cum se poate vedea si in fotografie, o zona cu totul speciala, situata in interiorul scenei circulare (din fata scenei principale) oferind fanilor ocazia sa fie foarte aproape de idolul lor in timpul concertului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.