Fostul mare fotbalist al lui Dinamo si al echipei nationale a fost inaintat post-mortem la gradul de chestor-sef. Ieri, fostii colegi, prietenii, conducerea si suporterii l-au vegheat la sediul clubului unde a cunoscut gloria.Corpul neinsufletit a
Fostul mare fotbalist al lui Dinamo si al echipei nationale a fost inaintat post-mortem la gradul de chestor-sef. Ieri, fostii colegi, prietenii, conducerea si suporterii l-au vegheat la sediul clubului unde a cunoscut gloria.Corpul neinsufletit al lui Florea Dumitrache a fost depus ieri, la sediul clubului Dinamo, unde un preot a tinut o slujba in memoria fostului mare fotbalist. "Mopsul" va fi inmormantat azi la cimitirul "Reinvierea", din zona Lizeanu, in jurul orei 13:00, cortegiul funerar urmand a porni din fata stadionului.  OMAGIU. La sediul clubului Dinamo au fost prezenti, printre altii, presedintele FRF, Mircea Sandu, secretarul general Adalbert Kassai, Petre Buduru, presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, si, nu in ultimul rand, Cornel Dinu, care a plans la capataiul celui mai bun prieten al sau. Langa sicriul regretatului fotbalist au fost depuse coroane de flori din partea FRF, a clubului Farul Constanta, prin intermediul fostului coleg de la echipa nationala, Ion Antonescu, FC Dinamo, LPF, precum si din partea suporterilor din "Peluza Catalin Haldan". Un alt fost coleg de la Dinamo si de la echipa nationala, Mircea Lucescu, nu va fi prezent la funeraliile de azi, insa a trimis o coroana de flori din partea familiei. "Pentru mine, Dumitrache nu a murit. E greu sa-mi gasesc cuvintele in asemenea momente. A fost un fotbalist perfect, care a jucat numai din placere", a spus Lucescu.  AMINTIRE. Ministerul de Interne a decis inaintarea la gradul de chestor post-mortem al celui ce a fost Florea Dumitrache. In amintirea "Mopsului", oficialii lui FC Dinamo vor ridica o statuie in incinta Parcului Sportiv. De asemenea, la partida de maine cu Gloria Bistrita, fanii dinamovisti vor pregati o coregrafie speciala in memoria lui Florea Dumitrache.
Regrete


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.