Tinuti in sah pe teren propriu, scor 26-26, de catre Drammen HK, in prima mansa a finalei Challenge Cup, handbalistii de la UCM Resita inca mai cred in sansa de a cuceri trofeul castigat anul trecut de Steaua.  In aceasta seara, de la ora 20:
Tinuti in sah pe teren propriu, scor 26-26, de catre Drammen HK, in prima mansa a finalei Challenge Cup, handbalistii de la UCM Resita inca mai cred in sansa de a cuceri trofeul castigat anul trecut de Steaua.  In aceasta seara, de la ora 20:15 (in direct la TV Sport), elevii lui Aihan Omer sunt decisi sa dea lovitura pe terenul norvegienilor, mai ales ca rezultalele obtinute pana acum au aratat ca stiu sa abordeze meciurile din deplasare. "Adversarii au un avantaj pentru ca joaca acasa, dar noi suntem obisnuiti sa evoluam sub presiune. Sper sa facem un meci mai bun decat in tur si sa castigam trofeul", a sintetizat starea de spirit din tabara noastra Adrian Rohozneanu, cel mai bun jucator al Resitei in tur. Banatenii au ajuns ieri la Drammen, iar aseara au avut programat antrenamentul oficial. Mai multi jucatori acuza accidentari usoare, mai grava fiind situatia lui Tucanu, care nu s-a antrenat in ultimele zile acuzand o entorsa la glezna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.