Cea de-a treia editie "Underlondon", organizata tot de Emag!c Entertainment, va avea loc maine seara, pe terasa Shire din Vama Veche. Manifestarea ii are drept headlineri pe K-Tron si The Applicants (foto), in deschidere va concerta OCS, iar sh
 Cea de-a treia editie "Underlondon", organizata tot de Emag!c Entertainment, va avea loc maine seara, pe terasa Shire din Vama Veche. Manifestarea ii are drept headlineri pe K-Tron si The Applicants (foto), in deschidere va concerta OCS, iar show-ul se va incheia in zorii zilei, dupa afterparty-ul cu Djahz. Pentru ca "Unu Mai Muncitoresc" va veni mai devreme anul acesta, cei care vor petrece in Vama Veche vor avea ocazia sa-i vada pentru prima oara in Romania pe membrii trupei Applicants. Formata din Fidel Villeneuve, Jeffrey James si Paul Blades, trupa abordeaza - potrivit organizatorilor - "o muzica construita pe elementele traditionale ale rock'n'roll-ului, dar adaptata original propriului stil, prin imbinarea unei imaginatii debordante cu accente de ironie taioasa".  Muzica lor este denumita "cut'n'paste pop'n'roll music" si a fost descrisa de critici drept o "cavalcada de idei interesante, secvente obraznice si acorduri de-a dreptul obscene, incadrandu-se in zona popului fara varsta". Cel mai nou single al formatiei este intitulat "Crappuccino" si are un videoclip ce poate fi urmarit si pe YouTube. A doua trupa britanica este K-Tron, iar componentii sai se autocaracterizeaza drept "nonconformisti, dar extrem de creativi". Compun muzica de cand se stiu si nu au nevoie "decat de o scena si un public entuziast" pentru a arata de ce sunt in stare. Cei care i-au ascultat spun ca "sound-ul abordat imbina influente diferite, de la Nirvana pana la... Lil' Kim."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.