Cei care vor sa-si inbogateasca imaginatia in materie de sex isi vor gasi cu siguranta inspiratia la tirgul erotic de la Polivalenta.

Vibratoare cu telecomanda wireless, electrostimulatori clitoridieni, catuse de blana fuchsia, bilele
Cei care vor sa-si inbogateasca imaginatia in materie de sex isi vor gasi cu siguranta inspiratia la tirgul erotic de la Polivalenta.

Vibratoare cu telecomanda wireless, electrostimulatori clitoridieni, catuse de blana fuchsia, bilele gheisei, vagine moi de silicon in culori natulare, inele pentru penis care garanteaza performante fara efort si placere fara ejaculare, licori, uleiuri si pilule afrodisiace, parfumuri cu feromoni, lenjerie cu gust de ciocolata. Enumerarea poate continua. Toate aceste jucarii pentru adulti pot fi testate si cumparate la singurul tirg erotic din Bucuresti, Eros Show. Ea de-a patra editie a tirgului include show-ri erotice live, saloane de masaj senzual, standuri ale revistelor de gen si un numar mai mare de producatori invitati sa-si prezinte produsele. Asa cum toate produsele prezentate la teleshopping trebuie sa incapa sub pat sau in dulap, jucariile erotice trebuie sa aiba doua mari calitati: sa vibreze si sa fie comestibile. Oferta este generoasa. Cererea este inca in curs de formare. Citeva sute de vizitatori, dintre care majoritatea barbati, au venit aseara la Eros Show pentru a se pune la curent cu ultimele produse de gen si pentru a se bucura de spectacolele de striptease si chiar de sex live, performate de celebritati XXX. Pe durata a 5 zile, va puteti bucura, la Sala Polivalenta, de oferta a 30 de standuri, 2 baruri si o priveliste hot.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.