Premiera spectacolului "Elfii Contraataca", ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, a umplut sala Circului & Variete Globus. Persoane de notorietate publica, actori celebri, vedete din showbizz, alaturi de copii, parinti si invitati au fos
Premiera spectacolului "Elfii Contraataca", ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, a umplut sala Circului & Variete Globus. Persoane de notorietate publica, actori celebri, vedete din showbizz, alaturi de copii, parinti si invitati au fost prezenti in sala circului pentru a fi martori la continuarea povestii cu elfi, gnomi, hobiti si celelalte personaje tipice basmelor scandinave.
"Elfii Contraataca" impresioneaza prin profesionalismul cu care este facut, dar mai ales prin creativitatea artistica de care da dovada echipa de realizatori. Persista senzatia generala ca nu te afli in Romania. Din fericire este numai o senzatie, pentru ca echipa formata din Brandusa Novac, Vlad Gabrielescu, Ama Butoiescu, Tica Alexe, Alice Visan, Gabrijela Turturea, Alice Mihai si Noni Molete a realizat un show la superlativ, in care stralucirea Las Vegasului este adusa in Bucuresti. Milena si Mariusz, cei doi echilibristi de mare clasa din Cehia si Polonia, numerele aeriene de sfere si de cuburi, senzatia acrobatica venita din Ucraina - numarul de leagan al trupei Energy, superba combinatie de sarma inalta si sarma joasa, sunt cateva repere ale celui mai nou spectacol de la Circ & Variete Globus. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.