Trupa pregatita de Cosmin Olaroiu s-a impus ieri in cel mai asteptat meci al etapei, invingand in fief-ul principalei contracandidate la ocuparea celui de-al doilea loc care duce in preliminariile Ligii Campionilor.  Extrem de dura si tension
Trupa pregatita de Cosmin Olaroiu s-a impus ieri in cel mai asteptat meci al etapei, invingand in fief-ul principalei contracandidate la ocuparea celui de-al doilea loc care duce in preliminariile Ligii Campionilor.  Extrem de dura si tensionata, confruntarea de la Cluj a fost transata de Steaua prin doua faze fixe, transformate in gol de inaltii Victoras Iacob si Dorin Goian. Pe final, ardelenii au dat semne de revenire, insa autogolul lui Goian a ramas singular pentru echipa lui Cristiano Bergodi, care n-a izbutit nici un sut pe spatiul portii pe parcursul celor peste 90 de minute ale partidei!  SURPRIZE. Antrenorul Cosmin Olaroiu a inceput meciul cu o formula mai mult decat surprinzatoare, titularizandu-i pe Lovin si pe Croitoru in locul perechii obisnuite din sezonul trecut, Paraschiv - Ovidiu Petre. Jocul de la Cluj n-a inceput sub auspicii bune pentru Steaua, atacantul francez Cyril Thereau, abia revenit dupa o absenta de cateva etape, accidentandu-se dupa doar 26 de minute. Intrat in locul lui Thereau, Victoras Iacob a izbutit sa marcheze dupa doar patru minute de la patrunderea pe teren in urma unui corner executat de Nicolita. Imediat dupa pauza, Dorin Goian s-a inaltat imperial si a reluat violent cu capul in poarta lui Stancioiu dupa un nou corner executat de Nicolita. In minutul 72, capitanul Stelei, Mirel Radoi, s-a accidentat la piciorul drept, fiind nevoie de inlocuirea sa cu Eugen Baciu.  Au evoluat urmatoarele formatii: CFR: Stancioiu - Tony, V. Jula, Galiassi, Panin - Minteuan, P. Oliveira, Coroian ('58 M. Jose) - Semedo, Anca ('46 Didy), Surdu ('72 Deac). Antrenor: Cristiano Bergodi. Steaua: Cernea - P. Marin, D. Goian, M. Radoi ('72 E. Baciu), Nesu - Nicolita, M. Croitoru, Lovin, Cristocea ('53 Paraschiv) - V. Badea, Thereau ('26 V. Iacob). Antrenor: Cosmin Olaroiu. A arbitrat germanul Peter Sippel.   UN BILET LA NEGRU: 100 RON!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.