ZIUA a publicat ieri fragmente din serialul "O istorie adevarata: Nastase Scatiu", aparut in "New York Magazini, sub semnatura lui Aurel Sergiu Marinescu, care afirma ca este ruda a liderului PSD, Adrian Nastase. Cu precizarea ca intreaga responsabil
ZIUA a publicat ieri fragmente din serialul "O istorie adevarata: Nastase Scatiu", aparut in "New York Magazini, sub semnatura lui Aurel Sergiu Marinescu, care afirma ca este ruda a liderului PSD, Adrian Nastase. Cu precizarea ca intreaga responsabilitatea afirmatiilor ii apartine autorului serialului, cotidianul nostru a prezentat mai multe informatii legate de familia Nastase. La un moment dat, s-a facut referire si la sotii Simona si Ovidiu Miculescu. In urma investigatiilor reporterilor ZIUA reiese ca intre acestia si Angelo Miculescu (socrul lui Adrian Nastase) nu exista legaturi.
Ovidiu Miculescu a fost corespondent de teren al TVR in Statele Unite ale Americii (1994 - 1996). In perioada 1996-1998, a ocupat functia de director general al postului de televiziune Antena 1, iar intre 1998 si 1999 a participat la lansarea Prima TV in calitate de director stiri al acestui post de televiziune. Din 1999 lucreaza in industria radioului si a facut parte din echipa care a lucrat la proiectul Europa FM. In prezent, indeplineste functiile de director al posturilor de radio Europa FM si Radio 21, precum si functia de director executiv al Regie Radio Music.
De asemenea, Simona Miculescu a fost purtator de cuvant al MAE si consilier al ministrului Afacerilor Externe in 1993 si 1999, consilier de presa al Ambasadei Romaniei in SUA (Washington DC, 1994-1998) si coordonator al Departamentului de Informatii Publice, Misiunea OSCE din Kosovo, Pristina. Este prima femeie din Romania cu rang diplomatic de ambasador.
Intre 2000 si 2004, Simona Miculescu a indeplinit functia de Consilier prezidential si Coordonator al Departamentului de Relatii Internationale din cadrul Administratiei Prezidentiale a Romaniei. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.