Mihai Stoica a anuntat primele transferuri pe care Steaua le va face la vara: Adrian Neaga (foto) (27 de ani, Ilhwa Seongnam - Coreea de Sud) si Mihai Gurita (34 de ani, FC Farul). "Neaga este cap de lista si are o clauza de reziliere a contractului
Mihai Stoica a anuntat primele transferuri pe care Steaua le va face la vara: Adrian Neaga (foto) (27 de ani, Ilhwa Seongnam - Coreea de Sud) si Mihai Gurita (34 de ani, FC Farul). "Neaga este cap de lista si are o clauza de reziliere a contractului de un milion de dolari, iar Gurita vine gratis", a anuntat Stoica. "Ma bucur ca sunt in fruntea listei de achizitii a Stelei, mereu mi-am exprimat dorinta de a ma intoarce in Ghencea, acolo am petrecut cea mai frumoasa perioada din viata mea. Am vorbit la telefon cu Stoica, ne-am inteles verbal, acum sper sa se si realizeze. La noi, turul se termina pe 23 iunie. Clauza de reziliere de un milion de dolari intra in vigoare la 10 iulie. Din aceasta clauza, 20 la suta sunt banii mei si sunt dispus sa renunt la ei pentru ca Steaua sa plateasca mai putin, adica 800.000 de dolari", a spus Neaga. "Am fost contactat telefonic de Gigi Becali si de Mihai Stoica si mi-am dat acordul verbal de a juca din vara la Steaua. Nu am semnat inca nimic, asteptam sa se termine campionatul. La 34 de ani credeam ca oricare alta echipa din tara ma poate lua, cum ar fi Otelul, la care am mai jucat, dar in nici un caz Steaua", a spus Gurita. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.