Locurile prin care se invarte Costi Raducanoiu (foto), cunoscut pentru scandalurile in care a fost implicat de nenumarate ori, se dovedesc din nou a fi periculoase si generatoare de victime. Astfel s-a intamplat si la sfarsitul saptamanii trecute, c
Locurile prin care se invarte Costi Raducanoiu (foto), cunoscut pentru scandalurile in care a fost implicat de nenumarate ori, se dovedesc din nou a fi periculoase si generatoare de victime. Astfel s-a intamplat si la sfarsitul saptamanii trecute, cand patru tineri - intre care un politist si un jandarm - au fost injunghiati in fata barului patronat de Raducanoiu, fiul fostului prefect de Dolj. Agresorul a fost identificat, fiind cautat in prezent de politisti. In incident au fost raniti si un politist si un jandarm.
"S-au format echipe de politisti care au mers in toate barurile si discotecile din Craiova pentru a-l gasi pe autorul agresiunii. S-a reusit numai identificarea lui si acum politistii il cauta peste tot. Este posibil si sa fi iesit din tara, insa vom afla cu siguranta unde a fugit", a declarat seful IPJ Dolj, comisarul Georgel Enescu. Agresorul este acuzat de tentativa de omor. "Politistul si agentul de paza au suferit leziuni grave care le-au pus viata in primejdie. Agresorul va fi cercetat pentru tentativa de omor. Politistul a pierdut mult sange, insa acum este tinut sub observatie de cadrele medicale, care ne-au asigurat ca este in afara oricarui pericol", a mai spus comandantul IPJ Dolj. George Enescu sustine, citat de Mediafax, ca doua dintre victime, Nichita Tarziu si Sabin Claudiu Stoian, ambii angajati in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, nu ar fi trebuit sa intervina pentru aplanarea conflictului, ei fiind in afara programului. "Cei doi au fost mustrati verbal pentru ca nu trebuiau sa intervina. Trebuiau sa sune la 112 si atunci un echipaj de la noi se ducea la fata locului si actiona si cu siguranta il si prindeam pe agresor. Ei nu trebuiau sa intervina, mai ales ca nici nu erau in timpul serviciului", a mai spus comandantul IPJ Dolj. La sediul politiei au fost dusi mai multi prieteni ai celor agresati pentru a da declaratii, in calitate de martori, printre ei numarandu-se si Costi Raducanoiu.
Victimele participau la o petrecere in barul Velvet. La un moment dat, acestia au iesit afara din local, iar pe langa bar a trecut un alt grup de patru tineri. Unul dintre acestia a lovit cu piciorul o masina. Nichita Tarziu, politist la Serviciul Politiei Rutiere din cadrul IPJ Dolj, a reactionat si i-a cerut persoanei respective sa se comporte civilizat. Solicitarea politistului, care se afla in timpul liber, a starnit iritarea celui care lovise masina. Acesta le-a lovit cu cutitul pe cele patru persoane aflate in fata barului.
Implicat in numeroase scandaluri
Costi Raducanoiu a fost implicat in numeroase scandaluri. Cel mai mare scandal s-a petrecut in vara anului 1996, cand alaturi de alti trei prieteni, a batut doi tineri craioveni. Costi a batut chiar si un politist din Craiova. De asemenea, la Predeal, a lovit un bucurestean caruia i-a distrus masina, motiv pentru care Politia din Brasov l-a retinut 24 de ore. Intorcandu-se in Craiova, Raducanoiu a mai fost implicat intr-un alt scandal. El a batut un craiovean si i-a distrus masina pentru ca acesta avea numar de Bucuresti. A scapat basma curata pentru ca unul din prietenii sai a luat vina asupra lui. Tribunalul Dolj l-a condamnat la patru ani de inchisoare pe Costi Raducanoiu pentru scadalul provocat in vara anului 1996, dar Curtea de Apel Craiova a redus pedeapsa la doi ani, acesta beneficiind astfel de gratiere. Scapat de inchisoare, Raducanoiu a fost protagonistul unui nou scandal. El l-a batut, chiar in centrul orasului, pe un taximetrist. Insotit de trei prieteni, i-a cerut acestuia sa il duca undeva de unde sa poata cumpara bere. Taximetristul a fost de acord, dar a refuzat sa ia si cele cateva navete cu sticle pe care Costi avea de gand sa le umple. Suparat, i-a spus taximetristului ca el este Costi Raducanoiu, ca pe el nu il refuza nimeni si a incercat sa se suie in masina. Taximetristul s-a impotrivit, fapt care l-a enervat si mai tare pe Raducanoiu, care a incercat sa il loveasca. Taximetristul a reusit sa anunte prin statie ca are probleme cu un individ. La fata locului au mai venit cativa taximetristi, fapt care i-a determinat pe scandalagii sa plece. A fost dus la politie pentru declaratii, insa taximetristul si-a retras plangerea. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.