* La doua saptamini dupa Paste, s-a sarbatorit, in sfirsit, si la „Irina by Monica Columbeanu", pe B1 TV, Invierea lui Iisus. Mai intii,

i-am vazut pe Iri si pe Moni la biserica, apoi a avut loc, in „resedinta de la Snagov", o masa la care au participat citiva apropiati ai cuplului si la care s-a mincat, printre altele, un curcan cam negru, care fusese gatit de tinara doamna Columbeanu. Ce mi-a atras atentia a fost ca Monica statea mai mult in picioare decit la masa, manipula platouri si cosuri cu oua rosii si se ocupa de relatia cu bucataria, in sensul ca dadea ordine si supraveghea atent executarea lor. V-ati prins, e vorba de un nou rol, acela de stapina a casei, pe care fata se straduieste sa-l joace cit mai bine. N-ar fi exclus sa-i fi angajat Irinel si citiva profesori si sa-i fi amenajat, la subsol, chiar linga sala de fitness, un amfiteatru in care sa se desfasoare diverse cursuri si seminarii. O si vad alergind prin casa cu o geanta de laptop in mina si strigindu-i sotului din mers: „Iri, mergi, te rog, si schimb-o tu p-aia mica, ca a facut pipi, iar eu am de terminat urgent un referat pentru seminarul de aranjat tacimurile pentru o cina romantica si de invatat pentru examenul de supravegheat servitorii atunci cind spala vase".

* Dialog intre Gigi Becali si unul dintre moderatorii de la „Repriza a III-a" de pe TVR: „Nu sinteti un campion al consecventei". „Da, da, sint un campion al consecventei." Concluzia? Gigi e ori surd, ori atit de indragostit de sine, incit aude numai ce-i convine. Oricare dintre cele doua variante ar fi valabila, daca miine o sa-l anunte cineva ca nu e nici Brad Pitt, nici presedintele Romaniei, sint convinsa ca raspunsul lui va fi: „Da, da, sint Brad Pitt, presedintele Romaniei!".