Vremea va fi in general inchisa. In Lunca Dunarii, Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei pe alocuri va ninge, iar vantul va fi moderat - cu unele intensificari, viscolind trecator ninsoarea. In restul tarii va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura
Vremea va fi in general inchisa. In Lunca Dunarii, Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei pe alocuri va ninge, iar vantul va fi moderat - cu unele intensificari, viscolind trecator ninsoarea. In restul tarii va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura, care pe alocuri va persista si doar cu totul izolat vor fi conditii de fulguiala, iar vantul va fi in general slab. Temperaturile maxime se vor situa intre -6 si 2 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta.
In Bucuresti cerul va fi temporar noros si vor fi conditii sa mai ninga. Vantul va prezenta unele intensificari, in prima parte a intervalului. Temperatura maxima va fi de 0-2 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.