Magistratii Judecatoriei Galati au dispus ieri arestarea pentru 29 de zile a trei persoane, intre care Daniel Dediu, fiul unui om de afaceri din Galati, si Gheorghe Ciuperca, un consilier local PD din comuna constanteana 23 August.  Mandatele
Magistratii Judecatoriei Galati au dispus ieri arestarea pentru 29 de zile a trei persoane, intre care Daniel Dediu, fiul unui om de afaceri din Galati, si Gheorghe Ciuperca, un consilier local PD din comuna constanteana 23 August.  Mandatele urmeaza sa fie puse in executare. La inceputul lunii, Dediu si Cristian Daniel Dinescu au fost depistati de politisti cu un adevarat arsenal- pistoale, arme albe si obiecte utilizate de spargatori. Din primele cercetari facute de ofiterii BCCO Galati a rezultat ca Gheorghe Ciuperca, din comuna 23 August, judetul Constanta, i-a intermediat lui Cristian Dinescu imprumutarea unui pistolul cu amortizor de la Daniel Dediu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.