Eu unul nu cred ca lui Traian Basescu ii plac chiar atat de mult baile de multime precum lasa sa se inteleaga. Carui om cu scaun la cap i-ar placea sa stea intr-o imbulzeala insalubra si-n timp ce i se urla numele sa se lase pipait de degetele unsuro
Eu unul nu cred ca lui Traian Basescu ii plac chiar atat de mult baile de multime precum lasa sa se inteleaga. Carui om cu scaun la cap i-ar placea sa stea intr-o imbulzeala insalubra si-n timp ce i se urla numele sa se lase pipait de degetele unsuroase ale precupetelor din piete, sa dea mana cu vajnicii nostri closarzi abia ridicati de la mese si racnindu-si adeziunea in damful "Saniutei" ori "Scandic"-ului interimarului Vacaroiu sau, precum la Brasov, sa se trezeasca in spinare cu o petarda? Cand fac "bai de multime", marii performeri, eroii unor batalii grandioase, star-urile hollywoodiene s.a.m.d. stau in automobile decapotabile, pe platformele unor autobuze supraetajate, nu se calca pe bataturi cu admiratorii isterizati sub privirile crunte ale bodyguarzilor. E ceva ipocrit in dorinta Suspendatului de a ne arata cu orice pret ca e "dintre noi, cu noi, pentru noi". Care "noi"? - imi vine sa intreb. "Noi"-ul lui Traian Basescu, o spun cu un anumit regret, pentru ca si eu l-am votat in 2004, s-a cam subtiat. Mai ales din vina Domniei-Sale.
Si mai e ceva: sloganul campaniei basesciene, lansat pe toate posturile si cu toate prilejurile, e "intoarcerea la popor". Dar, dle Basescu, cu tot respectul, va atrag atentia ca exista un pericol nu tocmai mic: intorcandu-va la popor, riscati sa ramaneti acolo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.