Galeria olteana a fost evacuata, politia operind 29 de arestari.

Universitatea Craiova n-a reusit decit o remiza alba in fata Unirii Urziceni, iar grijile retrogradarii sint tot mai mari. Putinii spectatori prezenti pe „Ion Oblemenco" au asistat la inca un meci slab al favoritilor, care au fost si in acest joc lipsiti de inspiratie. Alb-albastrii si-au creat putine ocazii de poarta, avind din nou noroc cu Bornescu pentru acest egal.

Inainte de fluierul de start, galeria Universitatii a scandat impotriva patronului Mititelu si a presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, motiv pentru care a fost evacuata din peluza. Pe drum, suporterii si-au varsat nervii pe citeva masini parcate in zona stadionului, politistii efectuind 29 de arestari.

Mititelu a plins

La finalul meciului, Adrian Mititelu a plins de nervi, iar Stefan Stoica a recunoscut ca oaspetii au jucat mai bine, dar declara ca nu-si simte postul amenintat. "Este un blocaj psihic la acesti copii. Sper sa-si revina pina la urmatorul meci, pentru ca eu stiu ca au valoare. Nu cred ca au uitat sa joace fotbal si nu cred ca e tirziu sa speram la evitarea retrogradarii, pentru ca programul ne da dreptul. Nu-mi simt postul amenintat si sper sa ne revenim. Totul e sa trecem peste acest blocaj", a afirmat tehnicianul Universitatii.

Interimarul Cioroianu

La citeva ore dupa meci insa, intrunit rapid, Comitetul de Urgenta al FC Universitatea Craiova, format din Adrian Mititelu, Ion Geolgau, Silvian Cristescu, Ovidiu Costesin, Aurica Beldeanu, Costica Donose si Nicolae Negrila, a decis, in unanimitate, demiterea antrenorului Stefan Stoica. Pina la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de tehnicienii Florin Cioroianu si Daniel Mogosanu.