"Au facut diferenta!" Oficialii si jucatorii giulesteni sustin ca diferenta pe tabela a facut-o brigada de arbitri, in timp ce dinamovistii spun ca la scorul de 4-1 nu mai este nimic de comentat.  Finalul partidei din Giulesti l-a gasit pe p
"Au facut diferenta!" Oficialii si jucatorii giulesteni sustin ca diferenta pe tabela a facut-o brigada de arbitri, in timp ce dinamovistii spun ca la scorul de 4-1 nu mai este nimic de comentat.  Finalul partidei din Giulesti l-a gasit pe principalul actionar al Rapidului, George Copos, extrem de revoltat de arbitraj: "Niciodata nu voi mai accepta arbitri romani la un meci cu Dinamo si la fel trebuie sa procedeze si celelalte echipe. Nenorocitul de Savaniu ne-a facut din nou".  ACUZE. La fel de virulent s-a dovedit a fi si Razvan Lucescu, desi antrenorul giulestenilor este considerat o persoana calma si echilibrata in declaratii: "A fost o porcarie de arbitraj, o mizerie. A influentat in mare parte rezultatul final. Totul a fost impotriva Rapidului. Coltescu l-a eliminat gratuit pe Marius Constantin, dar nu a procedat la fel si cu Radu Stefan. Am avut penalty si gol valabil. Ce mai, o mizerie!". Tehnicianul "visiniilor" a declarat pentru Stirile sportive ale Antenei 1: "Felicit Dinamo pentru victorie, au prestat un joc de calitate. Poate vor fi atentionati si cativa dintre jucatorii mei, doi-trei, dar mai mult nu am ce sa le reprosez. In special, portarul Edel a comis erori grave". Directorul executiv al rapidistilor, Constantin Zotta, merge pe aceeasi linie cu Razvan Lucescu si cu George Copos: "Un mare rol in obtinerea victoriei il are brigada de arbitri. Am un document prin care pot face dovada ca am cerut arbitri straini la meciurile cu Steaua si Dinamo".  REPLICA. Dinamovistii au replicat acuzelor venite din Giulesti. "Este penibil sa acuzi arbitrajul la scorul de 4-1. Sa fim seriosi! Rapidistii trebuie sa caute cauzele esecului in alta parte, nu sa dea vina pe arbitraj", a declarat Claudiu Niculescu. Golgeterul "cainilor" este completat de Margaritescu: "Consider ca arbitrajul a fost corect. Degeaba acuza rapidistii. Am castigat toate meciurile directe cu ei si cu Steaua, ce mai vor?". Directorul executiv, Cristi Borcea, a replicat, la randul lui: "Nu stiu de ce mai comenteaza. Au pierdut pe mana lor. Noi am cerut arbitri straini si sa se joace pe "Lia Manoliu", cu spectatori. Ei au refuzat. Atunci cine este de vina? Am acceptat tot ce au propus ei. Acum sa ne lase sa ne relaxam".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.