Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa (foto), este nemultumit ca echipa sa a fost obligata sa joace azi meciul de campionat cu FC Arges.  "Jucatorii mei sunt la pamant din punct de vedere fizic. Noi am avut meci sambata seara la Steaua. Du
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa (foto), este nemultumit ca echipa sa a fost obligata sa joace azi meciul de campionat cu FC Arges.  "Jucatorii mei sunt la pamant din punct de vedere fizic. Noi am avut meci sambata seara la Steaua. Duminica am venit la Iasi, ieri am facut antrenament si azi jucam cu Argesul. Pai ce e asta? Suntem luati drept prostii campionatului. Sa-mi explice si mie cineva de ce toate meciurile se joaca miercuri si joi, numai noi jucam marti. Pe urma la Rapid jucam luni. Ce, eu is fazanul campionatului?", a spus suparat Popa.  Tehnicianul a precizat ca echipa sa nu este inca salvata de la retrogradare si ca nu doreste sa joace meciurile de pe teren propriu in alta parte: "Ne mai trebuie trei puncte pe care speram sa le luam azi. Chiar daca vom fi matematic salvati de la retrogradare, nu sunt de acord sa jucam in alta parte meciurile de acasa, pentru refacerea gazonului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.