Consiliul National al Audiovizualului a decis ieri ca in perioada campaniei pentru referendumul de demitere a presedintelui sa monitorizeze principalele posturi de televiziune nationale.  Canalele vizate sunt TVR 1, TVR 2, Pro TV (numai emisi
Consiliul National al Audiovizualului a decis ieri ca in perioada campaniei pentru referendumul de demitere a presedintelui sa monitorizeze principalele posturi de televiziune nationale.  Canalele vizate sunt TVR 1, TVR 2, Pro TV (numai emisiunile de stiri), Antena 1, Antena 2 si Antena 3 (stiri si dezbateri), Realitatea TV, Prima TV, National TV, B1 TV, N24 si OTV. Monitorizarea se va face in fiecare zi, iar in sedinta din ziua urmatoare va fi analizat fiecare caz. De asemenea, CNA va trimite o adresa postului de televiziune cu profil muzical MTV Romania, in care i se cere sa difuzeze si opinii contrare celor exprimate la mitingurile de sustinere pentru Traian Basescu.  ADRESE. Postul MTV a transmis in ultimele zile mai multe imagini de la mitingurile de sustinere pentru presedintele suspendat. Totodata, CNA va trimite o adresa si postului OTV, prin care i se va aduce la cunostinta ca pe perioada referendumului nu mai are dreptul sa difuzeze continutul SMS-urilor primite in timpul emisiunilor.  Azi, la ora 12:00, membrii consiliului au o intalnire cu directorii de stiri si cu moderatorii de talk show-uri de la posturile tv monitorizate, pe tema regulilor care trebuie respectate in timpul campaniei pentru referendum. Pe langa reprezentantii televiziunilor, sunt invitati si cei ai posturilor de radio Romania Actualitati, Europa FM si Info Pro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.