Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va finaliza pana vineri operatiunea de transmitere catre populatie a circa 515.000 de plicuri cu declaratiile de venit aferente anului 2006.  Plicurile includ doua formulare ale declaratiei spec
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va finaliza pana vineri operatiunea de transmitere catre populatie a circa 515.000 de plicuri cu declaratiile de venit aferente anului 2006.  Plicurile includ doua formulare ale declaratiei speciale, ghidul de completare, scrisoarea adresata contribuabililor, precum si plicul destinat trimiterii declaratiilor la autoritatile fiscale, se arata intr-un comunicat al ANAF. Declaratiile pot fi transmise Fiscului prin posta pana la 15 mai.  Nu au obligatia sa depuna declaratia de venit cei care au obtinut venituri numai din salarii, pensii, dividende, dobanzi, premii si jocuri de noroc, veniturile nete determinate pe baza de norme de venit, precum si veniturile din alte surse a caror impunere este finala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.