Cel de-al 11-lea meci consecutiv fara victorie inregistrat de Universitatea Craiova in aceasta editie de campionat i-a fost fatal antrenorului Stefan Stoica. Tehnicianul Stiintei a fost demis, antrenor interimar fiind numit Florin Cioroianu.  
Cel de-al 11-lea meci consecutiv fara victorie inregistrat de Universitatea Craiova in aceasta editie de campionat i-a fost fatal antrenorului Stefan Stoica. Tehnicianul Stiintei a fost demis, antrenor interimar fiind numit Florin Cioroianu.  Semiesecul din partida cu ialomitenii a dus la demiterea antrenorului Stefan Stoica, locul sau pe banca tehnica a "juvetilor" fiind luat de Florin Cioroianu, tehnicianul "satelitului" Primavera Craiova, din campionatul republican de juniori.  BLOCAJ. Stefan Stoica a gasit o explicatie pentru seria negativa: "Este un blocaj psihologic in randul jucatorilor, nu cred ca au uitat sa joace fotbal. Dupa aspectul jocului pot sa spun ca am castigat un punct. Odata jucam si noi asa, puneam presiune pe adversar". Adrian Mititelu, patronul echipei, a plans dupa meci si, dupa o sedinta-fulger a Comitetului de Urgenta al clubului Universitatatea Craiova, a anuntat: "Cand nu ai rezultate trebuie sa iei niste masuri, si noi am decis schimbarea antrenorului Stefan Stoica si a secundului Stefan Crisan. Interimatul va fi asigurat de Florin Cioroianu, iar Daniel Mogosanu va ramane antrenor secund". Cioroianu s-a aratat uimit de alegerea conducerii: "Recunosc ca e o mare onoare pentru mine sa stau pe banca tehnica, chiar daca e vorba doar despre un interimat. Jucatorii au intrat in cantonament, sunt daramati psihic, dar sunt constienti de povara care-i apasa. Sunt sigur ca nu vom pierde miercuri la Piatra-Neamt si ca vom invinge Nationalul la sfarsitul saptamanii", a spus Cioroianu, care a adaugat ca un rezultat favorabil la partida de sub Pietricica ar fi cel mai frumos cadou pentru el, fostul jucator al oltenilor implinind maine 44 de ani.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.