In curand, Saptamana Financiara si compania imobiliara Impact vor organiza in parteneriat evenimentul cu tema "Dezvoltarea imobiliara a zonei Bucuresti Nord dupa integrarea in Uniunea Europeana".  La dezbatere vor fi prezente nume marcante ale
In curand, Saptamana Financiara si compania imobiliara Impact vor organiza in parteneriat evenimentul cu tema "Dezvoltarea imobiliara a zonei Bucuresti Nord dupa integrarea in Uniunea Europeana".  La dezbatere vor fi prezente nume marcante ale autoritatilor locale din zonele Otopeni, Voluntari, Tunari, precum si din partea Consiliului Judetean Ilfov sau a Sectorului 1.  Dezbaterea va atinge doua subiecte majore cu care se confrunta piata imobiliara din zona Bucuresti Nord la momentul actual. Este vorba despre planurile de dezvoltare si proiectele initiate de autoritati in aceste zone, precum si despre problemele legate de acces, utilitati si infrastructura.  LOCATIE. Evenimentul va avea loc maine, 24 aprilie 2007, ora 10:00, in incinta cladirii Construdava Business Center din Soseaua Pipera-Tunari nr. 4C. In cadrul dezbaterii se vor oferi informatii complexe si se va discuta despre viitorul uneia din cele mai mediatizate si cautate zone de interes imobiliar din Romania la aceasta ora.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.