Parafrazand o reclama de maxima audienta, am putea spune ca acela care nu va fi in sala, la spectacolul Filipissima de la Sala Palatului, nu exista! Va pierde astfel ocazia de a fi martorul primului spectacol pop-cult autohton.  Iris, Razvan
Parafrazand o reclama de maxima audienta, am putea spune ca acela care nu va fi in sala, la spectacolul Filipissima de la Sala Palatului, nu exista! Va pierde astfel ocazia de a fi martorul primului spectacol pop-cult autohton.  Iris, Razvan Mazilu si Monica Petrica - partenera lui de dans -, Claudiu Bleont, Nicolae Furdui Iancu si Andrea Cesare Coronella (Italia) sunt prietenii Feliciei Filip care-i vor fi alaturi pe scena la 26 aprilie. Joi seara se inaugureaza cel mai lung turneu de spectacol care s-a pomenit in Romania: 20 de concerte sustinute intr-un an in sali de opera sau teatru si in alte locuri cu specific cultural din tara (la nevoie, chiar si in sali de sport).  Jurnalul National: Cine a dat gongul la Campania Filipissima?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.