Patronul visiniilor il asemuieste pe urmasul lui Hagi cu urmasul lui Maradona.

Dupa „Figo din Carpati" si „Maradona din Carpati", vedete asociate cu fostii fotbalisti Romica Buia, respectiv Gheorghe Hagi, Romania a mai descoperit o clona a superstarurilor fotbalului mondial. Zicu - viitorul Messi din Giulesti - este declaratia de credinta a patronului George Copos. Chiar daca la faza golului din meciul de cupa cu Pandurii Tirgu-Jiu atacantul detinut de Internazionale Milano a facut o cursa cu vreo 40 de metri mai scurta decit a virfului Barcelonei din meciul cu Getafe, fostul vicepremier considera ca Zicu este o solutie mai buna pentru giulesteni decit Lionel Messi. „Nu am vazut golul lui Messi, dar am vazut golul lui Zicu. Iar Zicu este un viitor Messi. Nu avem nevoie de Messi, il avem pe Zicu", a declarat Copos. Asemanarea pe care patronul Rapidului a facut-o intre urmasul lui Gheorghe Hagi si urmasul lui Maradona contrasteaza insa din punct de vedere financiar.

Chiar daca rapidistul de 23 de ani are un salariu fabulos pentru un jucator din Romania, 600.000 de euro pe an, din care trei sferturi sint platite de Internazionale Milano si doar un sfert de Rapid, Zicu cistiga de zece ori mai putin decit atacantul argentinian in virsta de 19 ani, care incaseaza 6,25 milioane de euro pentru fiecare sezon la Barcelona.

Veniturile totale ale lui Lionel Messi depasesc insa 20 de milioane de euro anual, majoritatea venind din contractele de imagine.